Odotusajan kuvaus // Mona’s Daily Style

Odotusajan kuvaus // Mona’s Daily Style

 

Muutama viikko sitten kuvasimme niin kauniin ja ihanan Monan odotusajan kuvia. Siitä oli jo ikuisuus aikaa kun olimme viimeksi nähneet Monan kanssa ja vihdoin pääsimme ottamaan kuvia yhdessä. Nyt tietysti tilanteen huomioon ottaen oli melkolailla luonnollista, että päädyimme ottamaan odotusajan kuvia – Mona suorastaan hehkuu raskaana ollessaan! Onnekseni olen saanut Monan asumaan käytännössä melkeen naapuriin, joten vielä ennen laskettua aikaa ehdimme varmasti kuvaamaan lisää odotusajan kuvia. Saimme ihan hirmumäärän otettua kuvia pienessä ajassa teehetken lomassa ja tässä nyt muutaman viikon takaisia kuvia ihanasta Monasta ja vauvamahasta. <3

Mona kirjoitti muuten juuri äskettäin myös haastattelun allekirjoittaneesta blogiinsa. Jos siis haluat tietää vielä enemmän minusta valokuvaajana, voit lukea haastattelun täältä.

Mona’s Daily Style  http://www.monasdailystyle.com @monasdailystyle

DSC_6809

DSC_6805

DSC_6778

DSC_6792

DSC_6720

DSC_6714

DSC_6735

DSC_6811

DSC_6835

DSC_6845

DSC_6923

There are no comments