Riikka


Valokuvaus on yksi suurimmista intohimoistani. Valokuvissa erityisesti rakastan yksinkertaisuutta, pehmeyttä, tunteita, luonnollisuutta sekä luonnollista valoa. Nautin erityisesti rakeisista mustavalkokuvista sekä silmänräpäyksen kestävistä spontaaneista hetkistä. Rakastan sitä, miten valokuvien avulla voi elää kerta toisensa jälkeen suuria hetkiä aina uudelleen ja uudelleen. Usein pysähdyn miettimään, miten valokuvissa voi nähdä monia uusia asioita, joita ei ole edes huomannut juuri siinä hetkessä. Erityisesti pidän häiden, pariskuntien, lapsien sekä perheiden kuvaamisesta. Voisin kutsua itseäni “luonnonvalokuvaajaksi”, sillä rakastan valokuvissa luonnollista valoa ja sitä, millaisen tunnelman se valokuviin voi luoda. Omistan kyllä salamalaitteen, mutta studiokuvaamisesta minulla ei juurikaan ole kokemusta.

Toinen suuri intohimon kohteeni on luonnonkosmetiikka. Vapaa-ajallani kirjoitan luonnonkosmetiikka aiheista blogiani, valokuvaan paljon, vietän aikaa ystävieni ja ihanan aviomieheni kanssa. Rentoudun parhaiten liikkuessani luonnossa tai ollessani kesällä merellä. Vuodenajoista lempparini on ehdottomasti syksy; rakastan ruskaa, syksyn tuoksua sekä sumuisia aamuja. Viikkoni suurimpia kohokohtia on lauantai- ja sunnuntaiaamut lemppari villasukkien sekä kahvikupin kera. Inspiroidun ympärilläni ihmisistä, joiden kautta voin oppia uusia asioita ja saada erilaisia näkökulmia elämään.

Vietimme kesäkuussa 2016 mieheni kanssa omia häitämme ja koin erittäin tärkeäksi osaksi tuota päivää juuri valokuvauksen. Häiden jälkeen on ollut mielettömän ihanaa huomata, että valokuvien avulla voimme lähestulkoon elää oman hääpäivämme aina uudelleen ja uudelleen. Haluan tarjota muillekin mahdollisuuden tuohon tunteeseen omalla panostuksellani.

Toivottavasti tapaamme!

riikkaliljapelkkälogo
Riikka Lilja-Niemi

_DSC6257